TopGR08
LogoGR08
introwerkwijzevoorbeeldennieuwscontact

Hoe gaan we te werk? Wij zijn een klein bureau en om onze kostbare tijd zo productief mogelijk te benutten, streven we ernaar om al onze contacten zoveel mogelijk via e-mail te laten verlopen. Zo sparen we tijd en geld uit, zijn we altijd bereikbaar en alle afspraken staan op 'papier'.

Uw opdracht verloopt in twee fases. In de eerste fase maken wij een ontwerp dat u ontvangt als een pdf-bestand. Dat is een pdf van lage resolutie, die u op het scherm kunt controleren en eventueel kunt afprinten met uw printer. De kwaliteit van deze pdf is niet goed genoeg om te laten drukken. U geeft uw opmerkingen over het ontwerp en wij bezorgen u een nieuwe pdf-proef totdat u volledig akkoord gaat met het ontwerp.
De tweede fase is de volledige opmaak van uw drukwerk. Ook hiervan ontvangt u in eerste instantie een pdf van lage resolutie ter goedkeuring.

Wanneer u alles goedgekeurd hebt, ontvangt u een pdf van hoge resolutie. Met deze pdf kunt u terecht bij de drukker van uw keuze. U kan er ook voor kiezen om het drukwerk door ons te laten verzorgen.

Guyraf — 2010

nederlands | english

intro | werkwijze | voorbeelden | nieuws | contact

Logon
BottomGR08
introintrowerkwijzewerkwijzevoorbeeldenvoorbeeldennieuwsnieuwscontactcontact