TopGR08
LogoGR08
introwerkwijzevoorbeeldennieuwscontact

U wilt een brochure, folder, boek, magazine, affiche, logo… laten maken voor uw bedrijf, vereniging of evenement. Hoe begin je daaraan?

Vooraleer uw drukwerk naar de drukker kan, moeten uw foto's, illustraties en teksten nog in een aantrekkelijke lay-out gegoten worden, want het uiterlijk van een tekst is minstens zo belangrijk als de inhoud ervan. GuyRaf staat voor sterke, opvallende grafische vormgeving, met een eigenzinnig accent. Sobere, maar krachtige ontwerpen zeggen veel meer dan drukke, 'schreeuwerige' lay-outs. Less is more! Bekijk ons recent werk op de voorbeelden pagina

Een aantrekkelijke lay-out ontwerpen voor uw boek of brochure is één ding, dit ontwerp vertalen naar een drukklaar bestand is weer een ander verhaal. Voor al het dtp-werk doet GuyRaf er alles aan om elk ontwerp met de nieuwste technieken om te zetten naar een digitaal bestand dat druktechnisch volledig in orde is. Hiermee kunt u terecht bij de drukker van uw keuze of u laat ook het drukwerk door ons verzorgen.

De investering die u doet in een goede vormgever zal zich later automatisch terugverdienen. Meer mensen zullen uw boodschap aandachtiger lezen, omdat een goed vormgegeven uitgave beter de aandacht trekt. Ook de verdere verwerking bij de drukker zal probleemloos verlopen, omdat al vanaf de ontwerpfase rekening is gehouden met de technische aspecten van het drukken.

© Guyraf — 2010

nederlands | english

intro | werkwijze | voorbeelden | nieuws | contact

Logon
BottomGR08
introintrowerkwijzewerkwijzevoorbeeldenvoorbeeldennieuwsnieuwscontactcontact